2021 syksyn Jooga työpajat


Yin Jooga La 30.10. klo 15:00-17:00 lähiopetus (max.10 oppilasta)

Yin Jooga La 6.11. klo 15:00-17:00 nettiopetus (max. 25 oppilasta)

Astangajooga tekniikka La 27.11. klo 15:00-17:00 lähiopetus (max.10 oppilasta)

Astangajooga alkeet  La 11.12. klo 15:00-17:00 lähiopetus (max.10 oppilasta)

Yin Jooga La 18.12. klo 15:00-17:00 lähiopetus (max.10 oppilasta)


Työpajojen hinta: 35 euroa lähiopetuskerta (2h) ja 25 euroa nettiopetuskerta (2h).

Ilmoittautuminen työpajoihin: Viimeistään 3 päivää ennen työpajaa sähköpostilla susanna@susannajooga.fi (Ilmoita nimesi, työpaja, puhelinnumero sekä sähköpostiosoitteesi). Tiedustelut p. 040 7065956.

Työpajan maksaminen: Maksetaan sähköpostiin tulevilla maksutiedoilla ja maksu tulee olla maksettuna ennen työpajan alkua.

Huomaa ilmoittautuminen on sitova! Mikäli et pääse tulemaan varaamallesi kerralle, emme palauta maksettuja maksuja. Työpajan paikkavarausta ei voi myöskään siirtää toiseen ajankohtaan.


Työpajojen kurssikuvaus:

Yin Jooga:
Tehdään koko kehoa avaavia lattiavenytysliikkeitä. Harjoitus poistaa kireyksiä etenkin hartioiden, selän ja lantion alueilta. Yin jooga tuo myös venyvyyttä sidekudoksiin ja lisää täten kehon liikeratoja ja elastisuutta. Työpaja soveltuu ihan kaiken ikäisille ja kokoisille, niin miehille kuin naisillekin ja on parasta mahdollista ”anti aging” joogaa ikääntyville! Pitää kehon nuorena ja elastisena! Harjoitus edistää myös mielen meditatiivisuutta ja tuo syvän rauhan tilan. Ihana hengähdystauko arjen pyörteisiin.

Astangajooga tekniikka: Tehdään ohjatusti astangajoogan 1 ja 2 sarjaa ja pysähdellään tärkeisiin liikkeisiin, hiotaan tekniikkaa sekä käydään vaikeimmista liikkeistä läpi eri variaatioita. Työpaja soveltuu jo jonkin verran astangajoogaa harjoittaneille ja myöskin niille, joita kiinnostaa sukeltaa syvemmälle omaan harjoitukseen. Sopii myös hyvin ”palauttamaan ryhtiä” omaan kotiharjoitteluun. Tuo uutta inspiraatiota, oivalluksia ja energiaa harjoitteluun.

Astangajooga alkeet: Opetellaan astangangajoogan alkeet tason liikkeet. Aurinkotervehdykset, seisomasarjan liikkeet sekä loppuliikkeet. Harjoitellaan astangajoogalle tyypillinen ujjay-hengitys, bandhat eli lihaslukot sekä katseen kiintopisteet. Nämä yhdistetään ja tuloksena on kehoa voimistava, notkistava ja puhdistava dynaaminen liikemeditaatioharjoitus. Harjoitus poistaa tehokkaasti stressiä, vapauttaa hengitystä ja lihasjäykkyyksiä ja saa mielesi säteilemään! Työpaja soveltuu kaikentasoisillle oppilaille, eikä edellytä aikaisempaa tietämystä tai kokemusta joogasta. Työpajan jälkeen voi harjoitusta jatkaa joko tunneilla tai omatoimisesti kotona.

Lähiopetukseen koululle: Mukaan tai päälle joustavat vaatteet, pyyhe, vesipullo (tarvitaessa) ja joogamatto. Koululta saa myös lainamattoja. Lähiopetuksessa oppilaiden mattojen väliin jää 1/2 metrin välit. Suosittelemme, että sinulla on koronarokotteet otettuna tai käytät maskia työpajan aikana.

Mukaan yin-harjoitukseen kotona: Iso tyyny tai joogabolsteri, peitto- tai pyyherulla sekä joogablokit tai vaikkapa 2 x kahvipaketti.

Nettikurssien opetus: Tunnit lähetetään Zoom-palvelun kautta. Saat sähköpostiisi linkin, jonka avulla voit liittyä tunneille. Opetus nettioppilaille tapahtuu joko suullisena ohjauksena (kerrotaan sanallisesti mitä tehdään) tai liikkeiden näyttönä (opettaja näyttää liikkeen).