Koulun opettajiaSusanna Helenius on koulun pääopettaja ja fysioterapeutti.

Olen opiskellut joogaa Intiassa vuosina 2002-2014. Tärkeimmät opettajani B.N.S. Iyengar,  Sri K. pattabhi Jois, M.V. Chidananda, Ramesh Kumar ja Dr Nagaraz. Italiassa Lino Miele, Suomessa Stefan Engström. Opinnot Intiassa ovat keskittyneet astanga joogan ja hatha joogan asanoihin, filosofiaan, pranayamaan, meditaatioon, mudriin ja ayurvedaan. Joogan opettaja tutkinnon suoritin Intiassa Mysoressa vuonna 2012. Olen toiminut päätoimisena joogan opettajana vuodesta 2002 ja pitänyt Hyvinkäällä joogakoulua vuodesta 2010. Opetustavaltani olen kannustava ja lempeällä tavalla jämäkkä. 

Mottoni elämässä ja joogaharjoituksessa on: ” Älä tyydy tavanomaisuuteen vaan rakenna itsellesi siivet ja lähde lentoon”. 

Pauliina Diallo on opiskellut Kuopion konservatoriossa lasten tanssin (nykytanssin) opettajan linjalla ja on siitä lähtien opettanut nyky-, jazztanssia,- balettia ja lastentanssia, kehonhuoltoa, syvävenytystä, joogaa sekä afrikkalaista tanssia. Hän on työskennellyt Kansallisteatterissa tanssijana ja laulajana Peppi Pitkätossu- sekä Muumupappa ja Meri- näytelmissä, Keskuspuiston ammattioppilaitoksessa tanssin opiskelijoille työpaikkaohjaajana ja nykytanssin osastonjohtajana Etelä- Hämeen tanssiopistossa v.2008-2009. Keväällä 2013 Pauliina ohjasi Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoululla rytmityöpajoja esikoululaisille. Vuodesta 2012 lähtien Pauliina on ohjannut myös astanga, yin- , hatha- ja flowjoogaa ja aloittanut oman Taipuva- yrityksensä.

Pauliinan intohimona on ollut afrikkalainen tanssi ja musiikki jo pitkään ja hän on käynyt kaksi kertaa Guineassa ammentamassa tansseja ja rytmejä tiiviskursseilla. Pauliina on toiminut vuodesta 2000 lähtien  ”Wonuwali”ssa, afrikkalaisen tanssin - ja musiikin esiintyvässä ryhmässä, tanssijana ja muusikkona  mm. Savoy-teatterissa, Etnofaces-festivaaleilla, Kulttuurikeskus Kaisassa, Maailmakylässä- festivaalilla Helsingissä sekä Kiinassa Pekingissä ja Wuhanissa. Pauliina on valmistanut kuusi kokoillan poikkitaiteellista tanssiteosta, joissa on toiminut koreografina, tanssijana ja tuottajana.  

Pauliinan tunneilla on rento ja kannustava tunnelma. 
Helinä Pohjanlehto on keväällä 2017 valmistunut RYT-200 joogaopettaja Villa Mandalan koulutuksesta. Helinä on joogannut jo yli 10 vuotta ja tutustunut matkan varrella eri joogalajeihin, mm. Iyengar- ja Hatha-joogaan. Vinyasa flow -jooga on kuitenkin vienyt mennessään ja Helinä ohjaakin tunneillaan lempeän virtaavia ja dynaamisia sarjoja. Joogaopettajana Helinälle on tärkeää, että kaikki voivat joogata omaa kehoaan kuunnellen ja anatomisesti turvallisesti. Jooga on tullut jäädäkseen Helinän elämään, niin matolla kuin sen ulkopuolellakin.

Olen RYS200 yoga alliancen sertifioitu joogaopettaja ja naurujoogaohjaaja Eeva Sivula. Olen inspiroitunut siitä miten jooga ja naurujooga ovat auttaneet minua kohtaamaan haasteita elämässä, tuoneet iloa, leikkimielisyyttä sekä uutta energiaa, henkisyyttä, yhteyttä itseeni, muihin ihmisiin ja ympäristööni. Ohjaan dynaamista vinyasa voimajoogaa, joka pohjautuu Baron Baptisten joogaan. Ohjaustyylini on mukaansa tempaava, inspiroiva ja innostava. Lähdet tunneilta energisoituneena ja hyväntuulisena. Tarkoituksenani on tehdä joogaharjoituksesta hauska sekä sopivasti ja turvallisesti jokaista oppilasta haastava. Nähdään tunneilla.

© susannajooga 2018